Miltä Seksi Tuntuu

  1. Miltä tuntuu seksi "vanhan naisen kanssa" | Keskustelu | Kaksplus
  2. Keskustelu - naiset tänne: Miltä seksi tuntuu? | Seksi | Vauva
  3. Miltä seksi tuntuu

Eräs nainen kertoo asiasta positiivisen kokemuksen: "Mulla ongelma oli, etten hyväksynyt itseäni, pidin itseäni epäkiihottavana. Mieheni ehdotti, että unohdan koko seksin ja etsin itseni. Joskus pitkien äitivuosien jälkeen esitteleekin itsensä vain äitinä. No, minä etsin, aloin aktiivisesti ajatella seksihaastetta. Kahlasin seksuaalisuutta ja naiseutta koskevat kirjoitukset ja löysin itseäni kiinnostavia juttuja. Löysin pikkuhiljaa harrastuksia ja itsestä huolehtimisen. Miehen piti vain olla siinä lähellä ja samalla kai hänkin tutustui minuun uudelleen. Kyllä kadonneen kipinän voi löytää. Se on löydettävä itsestä. " Aina ongelma ei ratkea puhumalla Seksielämän ongelmissa kannattaa muistaa se, että aina ratkaisu ei löydy pelkästään keskustelemalla. Karimon mukaan lääkärikäynti kannattaa varata esimerkiksi silloin, jos kiihottuminen on vaikeaa. Miehillä erektiohaasteiden taustalla voi olla esimerkiksi sydän- ja verisuonisairaus. Oheiset kertomukset on poimittu Ilta-Sanomien verkkokeskustelusta.

Miltä tuntuu seksi "vanhan naisen kanssa" | Keskustelu | Kaksplus

Vanhemmat ovat avoimempia kuin nuoremmat ja saattavat viestiä panohaluja, vaikkei fyysisesti juuri sillä hetkellä ihan hirveästi panettaisikaan. Tietysti osa nuoremmistakin niin tekee. Kai miehilläkin voi tehdä mieli seksiä, vaikkei ihan varsinaisesti ja fyysisesti sillä hetkellä panetakaan? Kyllähän ne panohalut sitten syttyy kun pääsee lähempään kontaktiin jonkun kanssa. Esim meillä voi olla silleen että aletaan esileikkeihin ja sitten tuleekin jotain takapakkia ja aletaan jutella jostain vähemmän mukavasta. Miehellä menee halut siihen ja hänet täytyy uudelleen virittää tunnelmaan. Mulla säilyy halut koko ajan ja se voi olla tosi raastavaa kun mies ei sitten välttämättä annakaan. No, yleensä sen saa kyllä suostuteltua Koko päivän on ollut ontto olo alakerrassa. Paikat mukavan kosteat ja kosketusta odottavat. Töissä teki mieli kosketella paikkoja, mutta eihän se oikein onnistu ainakaan mun alalla. Ajattelin yhtä tiettyä miestä ja se vaan lisäsi kihelmöintiä. Olo on siis silloin mukavan kutkuttava ja odottava.

Jos panettaa oikein pahasti, voi alkaa sattua pilluun (lähinnä siihen ulkopuolelle, isoihin häpyhuuliin ja lähinnä niiden alaosaan). Semmosta viiltävää kipua. Ja silloin on kyllä pakko vähän kosketella sieltä. Kipu tulee siis vaan jos alkaa hirveesti panettaa ja ei tee alapään alueelleen mitään fyysisesti. Mua ainakin voi alkaa sattua esimerkiksi jos mies pitkittää esileikkiä eikä koske pimpan alueelle ollenkaan. Sitten on pakko itse vähän hyväillä sieltä. Ja tietysti voi panettaa niin paljon, että on pakko mennä runkkaamaan. Itse ainakin välillä runkkaan töissä. Varsinkin silloin runkkasin töissä kun parisuhde oli uusi ja panetti ihan koko ajan. Nykyään yleensä riittää kotona runkkaaminen. Sen mä luulen että miehillä ja naisilla on semmonen ero, että miehillä panetus menee helposti ohi. Naisilla se vaan jatkuu ja jatkuu kun se on kerran alkanut. Runkkaaminenkaan ei välttämättä auta kovin pitkäaikaiseksi. Tällöin varmaan tulee se horny katse, jota olet baarissa nähnyt. Toisaalta se voi olla vain avoimen seksuaalinen katse.

Nainen, 33 "Väärässä mielentilassa yritän vain välttää nauramista. " "Tykkään antaa suuseksiä, mutten itse niinkään vastaanottaa sitä. Minua kutittaa helposti, väärässä mielentilassa yritän vain välttää nauramista. Jos suuseksi on turhan märkää, se ei tunnu missään. Laukean melkein poikkeuksetta joka kerta, mutta tarvitsen omat sormet avuksi klitoriksen ärsyttämiseen. " Nainen, 30 Suuseksi on kamalaa "Vihaan suuseksiä. En edes laske sitä seksiksi. " Nainen, 28 "En laukea suuseksistä. Kumppanini ovat kyllä parhaansa tehneet, mutta jokin fysiologiassani mättää. Harmi, sillä muiden kuvailema taivaallinen suuseksiorgasmi olisi hienoa kokea. " Nainen, 34

Keskustelu - naiset tänne: Miltä seksi tuntuu? | Seksi | Vauva

chat seksi

Suuseksi on ihanaa "Harrastamme kumppanini kanssa usein pelkkää suuseksiä. Ihan vain siksi, että se on meistä molemmista yksi seksin huikeimmista muodoista. Suuseksi räjäyttää aivot atomeiksi ja on ihan parasta. Jos tyyppi siellä alapäässä osaa hommansa, orgasmi on jotain sanoinkuvaamatonta. " Nainen, 40 "Suuseksi räjäyttää aivot atomeiksi. " "Suuseksi on sellainen mukavan helppo tie onneen ja hyvään uneen. Käytämme sitä mieheni kanssa silloin, kun emme jaksa paneutua fyysisiin suorituksiin tai pitää olla nopea ja hiljaa. " Nainen, 30 Pikkuhiljaa paremmaksi "Ensimmäinen kerta oli kamala. Se tuntui oudolta, valkovuotoa roikkui lopulta miehen sieraimesta ja taisin saada koko touhusta hiivan. Kesti aika monta vuotta, ennen kuin homma alkoi tuntua siedettävältä. Tein sitä vain, koska toinen kiihottui siitä. Miellyttäväksi suuseksi muuttui vasta aika monen avioliittovuoden ja lastensaannin jälkeen. Nykyään mieheni osaa painaa juuri niistä oikeista napeista. Välillä jopa pyydän häneltä suuseksiä. "

Miltä seksi tuntuu

Julkaistu: 27. 5. 19:10 Moni suomalainen kärsii seksin puutteesta parisuhteessa. Haluttomuus ja seksin puute on ongelma, joka koettelee monia suomalaisia parisuhteessa. Aihe on pahimmillaan kipeä ja arka asia, josta ei parisuhteessa aina osata tai uskalleta keskustella. Kuusi Ilta-Sanomien lukijaa kertoi, miltä tuntuu seksin puute parisuhteessa tai avioliitossa. 1. Asiasta puhuminen loppui "Seksiä on harvoin, noin kerran kuukaudessa. Joskus on pidempiäkin taukoja. Olen tehnyt kaikkeni. Pidän huolta itsestäni, vientiä riittäisi enemmän kuin hyvin. On selvästi mielissään kun näen vaivaa, mutta ei seksiä, ei. Hän tietää, miten tärkeää seksi on ja että kärsin puutteessa. Lopetin asiasta puhumisen vuosi sitten. En vaan jaksa jankuttaa samasta vuositolkulla. Haen seksin koronan jälkeen muualta. " 2. Seksi loppui lasten tulon myötä "Seksitön tai lähes seksitön elämä alkoi vähitellen lasten tulon myötä. Olen ottanut asian puheeksi monta kertaa. Ei kuulemma ole mitään syytä. Eniten loukkaa se, miten kaikille muille flirttaillaan ja ollaan mukavaa miestä.

Luottamus kumppaniin, kunnon lämmittely, kommunikaatio ja anuksen hellävarainen kohtelu auttavat tekemään kokemuksesta todella intensiivisen. Margaret C. kertoo saavansa voimakkaita orgasmeja juuri anaaliseksin seurauksena – joskin orgasmit ovat klitoris- tai vaginaorgasmeja. – Minun kohdallani kyseessä on varmaankin lisästimulaatio, läheisyys ja emotionaalinen intensiivisyys, joiden vuoksi anaali voi tehdä orgasmeista vahvempia, Margaret C. kertoo.

seksi vibeo
  1. Keskustelu - Joululahja 11-vuotiaalle pojalle | Aihe vapaa | Vauva
  2. Miltä seksi tuntuu
  3. Sairaanhoitaja verkko-opinnot kokemuksia
  4. Salla heikkilä instagram account
  5. Äidit kertovat: Kyky nauttia seksistä parani synnytyksen jälkeen
  6. Starkki järvenpää
  7. Miltä tuntuu harrastaa seksiä uuden kumppanin kanssa pitkän liiton jälkeen? Anne Kukkohovi tajusi, millaista iloa aikuisten leikit voivat tuottaa | Me Naiset
  8. Vts vapaat asunnot tampere
  9. Xxxx seksi
  10. Ilmatieteen laitos paikallissää seinäjoki
September 5, 2021