Joensuu Karelia Sali

Carelia-sali on kaupungin tärkein konserttisali. Carelia-salissa järjestetään suurin osa Joensuun kaupunginorkesterin konserteista sekä kymmeniä muita erilaisten kuorojen ja artistien konsertteja. Carelia-sali toimii myös tärkeänä kokousten, juhlien, sekä teatteri- ja tanssiesitysten pitopaikkana. Lisäksi salissa järjestetään yliopiston suuria tenttejä. Salin kapasiteetti on 599 henkilöä. Carelia-salin vuokraamisesta vastaa Itä-Suomen yliopisto. Lataa alueen tietokortti Näytä alue kartalla Ota yhteyttä

Konserttipaikat - joensuu.fi

verona joensuu

Karelia-sali tarjoaa konsertti- ja tapahtumatuotantoon sekä kokous- ja koulutusvieraille arkkitehtonisesti arvokkaan ja kauniin, luonnonläheisen ympäristön sekä nykyaikaisen kokoustekniikan. Yli 500-paikkainen juhlava sali sopii erinomaisesti konserteille, kokouksille ja kongresseille. Kiinnostaako tilavuokraus? Katso lisätiedot täältä.

Joensuu karelia sali

Tulliportinkatu 3, 80100 JOENSUU Otsolassa voit opiskella mm. perustutkintoja IT-tukihenkilö tai ohjelmistokehittäjä kiinteistönhoitaja merkonomi Yhteystiedot Koulutuspäällikkö Heikki Hujanen (merkonomi) p. 050 554 0974, Koulutuspäällikkö Tuija Koukkari (kiinteistönhoitaja) p. 050 570 1356, Koulutuspäällikkö Kari Viljakainen (IT-tukihenkilö, ohjelmistokehittäjä) p. 050 523 4268,

  1. Otsolan kampus Joensuussa
  2. Savon suurimmat pikkujoulut
  3. Eckerö line reittimatka
  4. Jesse joensuu
  5. Pro 03 palkkaluokka h c
  6. Aina siisti koti
  7. Joensuu karelia sali
  8. Toimiva IT on poikkeusoloissa yritystoiminnan perusta - Elisa Ideat Yrityksille
  9. Nokia 3 suojalasi

Jesse joensuu

Ravintolan tiloja remontoitiin kesällä 2006. Joensuun kaupunginorkesteri [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Carelia-sali on Joensuun kaupunginorkesterin kotisali [1] ja harjoitussali. Rakennuksessa ovat orkesterin henkilökunnan työhuoneet. Suuria salissa pidettyjä tilaisuuksia [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Rakennemuutoskongressi eli "Joensuun Korpilampi-seminaari " 1987 Joensuun kaupunginteatterin näytöksiä kaupungintalon remontin aikana Antti Tuiskun 10-vuotisjuhlakonsertti Sijainti [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Carelia-sali on keskustan ja Mehtimäen vapaa-ajan alueen tuntumassa. Etäisyys rautatie - ja linja-autoasemalta on 2 kilometriä, lentoasemalta 10 kilometriä. Pysäköinti [ muokkaa | muokkaa wikitekstiä] Carelia-salin edustalla, Yliopistokadun varressa on suuri pysäköintialue, joka on uudistettu 2006. Aluetta käyttävät myös yliopiston Aurora-rakennuksen henkilökunta ja opiskelijat. Pysäköintitila on myös Yliopistokadun toisella puolella uimahalli Vesikon molemmin puolin. Kaikkia pysäköintitiloja käyttävät myös Mehtimäen, varsinkin Joensuu-areenan käyttäjät.

joensuu karelia sali k

Carelia-sali pääsyliput, aikataulu, informaatio | Live Nation Suomi

joensuu karelia sali da

Tule kuulemaan ikäystävällisten palveluiden kehittämisestä Silver Economy -työpajoihin Kolme saman sisältöistä maksutonta tilaisuutta maakunnassa! Kohderyhmä: Yritykset ja toimijat, joilla on tai jotka ovat kiinnostuneet kehittämään palveluita tai tuotteita yli 55 vuotiaille kuluttajille. Aika ja paikka: 13. 3. klo 17–20 Joensuu, Karelia-amk, Wärtsilän kampus, ravintola Wire 15. klo 15–18 Nurmes, Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskus, Höljäkkä-Sali 27. klo 15–18 Kitee, Koivikon Kievari Karelian ammattikorkeakoululla alkoi vuodenvaihteessa Silver Economy –valmisteluhanke (yhteistyökumppaneina JOSEK Oy ja Karelia Expert). Silver Economyn eli senioritalouden (kohderyhmä yli 55 vuotiaat matkailijat ja kuluttajat) kasvu tulee avaamaan uusia mahdollisuuksia palvelujen kehittämiselle eri toimialoilla. Silver Economy -hanke järjestää maaliskuussa maakunnassa 3 saman sisältöistä työpajaa. Työpajojen tarkoituksena on tarjota osallistujille tietoa Silver Economy- ja ikäystävällisen yrityksen teemoista sekä miten palvelumuotoilua voi hyödyntää palveluiden kehittämisessä.

  1. Lasten palapeli omasta kuvasta
  2. Oulun majoitus
  3. Jamie oliver leipälaatikko lyrics
September 6, 2021