Määrittelemätön Majoitus Kokemuksia

  1. Määrittelemätön majoitus kokemuksia google
  2. Määrittelemätön majoitus kokemuksia images
  3. Majoitus oulussa
  4. Määrittelemätön hotelli kokemuksia nazar
  5. Keskustelu - Kokemuksia "määrittelemätön majoitus" -matkoista? | Aihe vapaa | Vauva

Kommentit (18) Olen ollut määrittelemätön majoitus- tai jokeri-tyyppisillä matkoilla useita kertoja, esim. Kreikan Karpathoksella Tjäreborgin kautta, Kreikan Samoksella Tjäreborgin kautta ja Finnmatkojen kautta Italian Sardiniassa. Kaikissa tapauksissa hotellit olivat vähintään kohtuullisia (2 tähteä). Samoksella oli pieni, mutta erittäin kiva huone hyvillä näkymillä ja Karpathoksella jouduin vaihtamaan hotellia kerran (parempaan hotelliin ja huoneeseen paremmalla sijainnilla). Sardiniassa oli ihan ok hotelli. Hotellit olivat melkein kaikki huoneistohotelleja ja osassa oli enemmän tilaa/huoneita, kuin olisin tarvinnut. Ihan ok kokemuksia minulla siis. Kreetalla en ole toistaiseksi koskaan käynyt. Sisältö jatkuu mainoksen alla Aikuisten tai isompien lasten kanssakin voisin harkita, mutta pienten lasten kanssa en uskaltaisi. Meilläkin kokmukset positiivisia. Tosin koskaan ei olla itse mihinkään luxus-hotelliin päästy. :P Niitäkin kuulemma sattuu... Finnmatkat, Kreeta. Maksettiin matkasta toukokuussa 240e ja meidän sijoitettiin hienoon neljän tähden hotelliin.

Määrittelemätön majoitus kokemuksia google

Kyllähän nuo matkanjärjestäjät jo etukäteen ilmoittavat mitä mahdollisesti on odotettavissa:... \"Majoitus voi olla missä tahansa lentokohteen alueella käytettävissä olevassa pensionaatissa, hotellissa, huoneistohotellissa tai lomahuoneistossa, eikä lomakohdetta ja majoitusta välttämättä ole esitelty Finnmatkojen esitteessä tai internetsivuilla\"... Jos oikein huno tuuri käy niin esim näin:... \"Olen saanut riittämiin kuulla et olisi pitänyt lukea tarkkaan Matkajokerin ehdot, mutta COME ON. Maksoin 1200 euroa ja minut pistetään Tjäreborg kohteiden ulkopuolella olevaan 10 euroa yössä maksavaan huoneeseen perheen ravintolan & asunnon päälle! Ei ilmastointi kun ilman kosteus on 87%\".... Ehkäpä todella seikkailunhaluisille.... Ei millään muotoa huvita alkaa kokeilemaan moista. Ja miksi kun ei ole pakkoa. Jos on äkkilähtöä ostamassa niin kannattaa huomata että niissä on tarjolla myös määriteltyä majoitusta. Esim. Aurinkomatkoilla äkkilähdöt on aina määriteltyjä. Aloittaja kysyi määrittelemättömsitä äkkilähdöistä.

  1. Ev lut seurakunnat tampere live
  2. Määrittelemätön majoitus kokemuksia images
  3. Määrittelemätön hotelli kokemuksia nazar
  4. Detur määrittelemätön majoitus kreeta kokemuksia
  5. Detur määrittelemätön majoitus kokemuksia
  6. Määrittelemätön majoitus kokemuksia meaning
  7. Vanha ikkuna Kangaskuva • Pixers® - Elämme muutoksille

Määrittelemätön majoitus kokemuksia images

Aurinkomatkojen eivät ole määrittelemättömiä mutta jos kovin viime hetkellä varaa, joutuu varautumaan siihen että saa hotellista sen huonoimman huoneen. Demokraattista on että ensiki matkansa varanneet saavat parhaat huoneet kun enemmän ovat tulee ostettua ns. viimehetken reissu AM:lta kuukautta ennen lähtöä, silloin ovat jo alentaneet hintaa. Aina kun ei tiedä haluaako jonain ajankohtana matkalle vai ei ja jos kuume nousee, silloin seuraa nettisivuja. Myös Lomamatkoilla on äkkilähdöillä useimmiten määritelty hotelli. Se oli vuonna miekka ja kilpi, oli sataa lotkottanut koko kesän ja Parga oli ensimmäistä kesäänsä lomaohjelmistossa. Silloin tuli tunne että aurinkoon on päästävä ja äkkiä. Päätin myös lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla eli tutustua ensin Pargaan ja jatkaa siitä matkaani ystäviä tapaamaan. Lähtöön oli enää pari päivää aikaa ja yllätys, yllätys, tarjolla enää vain määrittelemätön majoitus. Tjären virkailija kuitenkin lohdutti että Parga on pieni paikka joten riski joutua kauas keskustasta oli häviävän pieni.

Majoitus oulussa

Tämä pitikin paikkansa, hotelli oli tanskalaisten käyttämä hotelli aivan keskustassa. Ei vastaanottopalveluja, vaatimaton huone kellarikerroksessa, varustuksena vain sänky, yöpöytä sekä vaatekaappi. Kaikki kuitenkin hyvin puhdasta ja siistiä. Viivyin hotellissa muutaman päivän ennenkuin jatkoin matkaani. Näiden päivien aikana en nähnyt hotellissa ristinsieluakaan, tunnelma oli kuin jossakin hylätyssä kummitushotellissa. Tämä majoitusmuoto on pitkälle tuuripeliä, eikä sovi varman päälle pelaajille. Mikäli on jotain vaatimuksia majoituksen suhteen, ei kannata ottaa määrittelemätöntä majoitusta. Koko loma saattaa mennä pilalle. Mikäli matkatoimisto laittaa minut määrittelemättömän ehdoista huolimatta johonkin todella ala-arvoiseen siivouskomeroon tai 30 km päähän lähimmästä asutuksesta, niin se on viimeinen matka minkä siltä firmalta ostan alennuksella tai täyteen hintaan! Kyllä siinäkin jonkinmoinen järki pitää olla.

Voi ei, tää just tekee niin arvelluttavaksi uskaltaako ottaa määrittelemätömän. Huonompikin hotelli vielä menisi jos ottaisi oikean asenteen mutta tosi huono sijainti on jo huonompi juttu. Olen käyttänyt vain Finnmatkoja ja suositellut muillekin. Yksin matkustaessa sattunut neljän tähden hotellit, kaksin kolme tähteä. Poikkeus vahvistaa säännön: kerran lähdin Deturin matkalle, kohteena luokittelematon hämähäkinseittihotelli. Se matka oli kallein matkoistani, mutta samalla rahalla osa porukasta pääsi kolmen tähden rantahotelliin. Majoitus siis sattumaa, mutta harvoinhan siellä perillä hotelissa istutaan. Me käytiin vain suihkussa ja nukkumassa. Aurinkomatkat tai Finnmatkat, 2011 kesä, Italian Terracina, pieni 3 tähden perheomisteinen hotelli lähellä rantaa. Aamiaisen sai lisämaksusta. Viikon matkan hinta 195 e/hlö. Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Määrittelemätön hotelli kokemuksia nazar

omena55 Uusi jäsen liittynyt: 22. 06. 2006 Viestejä: 12 Saadut tykkäykset: 0 Olen matkaillut Deturilla monia kertoja ja pari kertaa määrittelemättömällä reissulla. En ole pettynyt majoituksiin koskaan. Kerran Marmariksessa jouiduin vaihtamaan hotellia viikon aikana. Se ei ollut mukavaa, koska hotellille soitettiin ja käskettiin vaihtamaan majoitusta n. 700-800 m päässä sijaitsevaan hotlaan. Apua eivät tarjonneet puhumattakaan kuljetuksesta. Olisi ollut rankkaa vetää paria matkalaukkua 7 v tytär mukana. Mutta onneksi ensimmäisen hotellin omistaja, vanha tuttu, vei meidät autollaan ja pahoitteli kovasti tilannetta, vaikkei se ollut hänen syytään. Carinassa olen myös asunut. Hyvällä paikalla Kleopatra rannalla. Suosittelen. Hyvää matkaa! Meikäläinen pätkätyöläinen eikä mikään rikaskaan, ottaa aina äkkilähdön. Kertaakaan ei ole tarvinnut vaihtaa majoitusta. Välillä hotelli, välillä huoneistohotelli. Kun ei paljoa maksa, ei ole syytä napista pienistä. Paljon vaivaa sen sijaan on toki matkojen ja hintojen kyttäämisessä, mutta ilman sitä ei pääsisi lähtemään ollenkaa, koska normaalihinta ei ole mahdollinen.

Keskustelu - Kokemuksia "määrittelemätön majoitus" -matkoista? | Aihe vapaa | Vauva

Kommentit (10) Kymmeniä kertoja ollut määrittelemättömällä ja useimmiten ihan hyvä näillä isoilla firmoilla mutta Deturilla ja Almalla useimmiten joku murju. Monesti ekassa oppaan tapaamisessa jono ihmisiä jotka haluavat rahalla paremman hotellin ja maksavat matkansa kahteen kertaan. Joskus määriteltykin voi olla huonompi. Kaiken huippu oli tosin Aurinkomatkoilla hotelli joka oli menossa konkkaan ja jossa ei ollut sähköjäkään kuin pari-kolme tuntia päivässä samoinkuin lämmintä vettä:) Hotellista oli sähköt katkaistu ja sitä tehtiin diesel-generaattorilla joka veteli viimeisiään ja jonka dieseliinkään ei hotellilla ollur varaa. Hotelli oli Paradise Hotel Sosuassa;) Ei huvita edes kokeilla. Ei ole tarvetta. Yllätys saattaa olla karmea. Sisältö jatkuu mainoksen alla Hieman kun netissä seikkailee niin voinee aika karua tekstiä löytyä. Itse en koskaan edes ajattele moista vaihto-ehtoa. Tosin jos hyvä tuuri käy niin voi jopa ihan asialliseen hotelliin päätyä, onhan noita hyviäkin kokemuksia löydettävissä.

Määrittelemätön majoitus | Keskustelu | Anna Onko kukaan matkustanut Deturin "määrittelemätön majoitus" matkoilla esim. Alanyaan ja jos olette niin millaisia kokemuksia teillä on? Millaisiin majoituksiin olette joutuneet/päässeet ja oletteko joutuneet vaihtamaan esim. hotellia kesken matkan kuten he "peloittelevat" tätäkin mahdollisuutta!? Toivoisin todella pikaisia vastauksia! Onko kenelläkään kokemuksia Deturin Risus hotellista tai Carinasta tai Boulevard hotellista? Mitä näistä suosittelette? Olemme ensikertalaisia Turkissa ja äkkilähtö kiinnostaa! Hotelli on ihan mainiolla paikalla itäisen rannan lähellä, rannnalla perittiin jokin maksu rantatuoleista ja rantavahti kävi kääntelemässä varjoa aina niin, ettei aurinko paistanut koskaan suoraan päälle. Meillä oli hotellissa puolihoito, ruoka oli aika samantapaista joka ilta, mutta esim. alkukeitto oli aina eri. Hotellista on ihan kävelymatka Alanyan keskustaan ja basaareille ja ostoksille. Hotelli on pääkadun varressa, mutta meidän huoneisto oli takapihan puoleisessa matalassa siivessä, välissä sisäpihalla on pieni uima-allas ja jokin grillin tapainen, jossa sai lounasta.

Normihinnat hotellissa alk. 700e/vkoa. Tämän perusteella voin suositella! Onko tuoreita määrittelemätön hotelli -kokemuksia? Mulla viime kuulla samanlainen kokemus kun vitosella. 300e naama viikko Kos:la ja hotelli alk 800e/vko. Mexicosta tjäreborgin valimoiman halvin hotelli, ihan ok hintaansa nähden. Ei aamupalaa, eikä uima-allasta, mutta sijainti tod hyvä. Samalla reissulla määrittämätön hotellimajoitulsella seiskan maksamalla matkalaa tositv julkkipari, joiden hotelli oli sen verran kauhea(seiskasta luettuna) että oamkustanteisesti vaihoivat sitten parempaan.. Las pamasissa, palman kaupungissa. Ei ollut kiva, kun rantalomaa haettiin ja lwntokentän kupeseen päädyttiin keskelle kaupunkia. Lisää kokemuksia, kiitos! :) Mainitkaa kohteen lisäksi myös matkatoimisto. Kokemusta kahden matkan verran. Ensimmäisellä kerralla oltiin Bulgariassa ja hotelli oli todella vaatimaton. Ei kuitenkaan kovin syrjäisessä paikassa joten menihän se. Toisella kerralla Sisiliassa 3 tähden perus kiva hotelli aika keskeisellä paikalla.

September 5, 2021