Tapio Liinoja Tangomarkkinat / Tapio Liinoja – Wikipedia

Myös musiikin saralla kunnostautuneet näyttelijät Janus Hanski ja Tapio Liinoja lauloivat itsensä Tangomarkkinoiden finaaliin. Vankasta musiikkitaustata huolimatta varsinkin Hanski on pitänyt tangokilpailua isona haasteena. –Olen vähän epämukavuusalueellani tangolaulajana, mutta nykyään Tangomarkkinat eivät ole pelkkä tangolaulukilpailu. Vanhan tangon maailma on kuitenkin isäni kautta minulle hyvin rakas, Hanski pohti Ylen haastattelussa kilpailun nettiäänestyksen aikana huhtikuussa. Yleisö äänesti Hanskin nettiäänestyksessä sijalle 64. Hän sai 2470 ääntä. 1423 ääntä saanut Liinoja meni jatkoon sijalta 87. Turussa järjestetystä semifinaalista jatkoon lauloi Hanskin ja Liinojan lisäksi 10 kilpailijaa. Finaalissa on vain yksi sarja, jossa ei ole mies- tai naiskiintiöitä. Tangomarkkinoiden finaali käydään kahdessa osassa heinäkuun puolessa välissä. Torstaina 12. heinäkuuta on finaalin karsinta. Itse finaali lauletaan lauantaina 14. heinäkuuta. Finaaliin päässeet laulajat: Hanski Janus, Helsinki Heinonen Sami, Kokkola Hellsten Sari, Valkeakoski Karjula Suvi, Tampere Liinoja Tapio, Helsinki Lundberg Marko, Lahti Matikainen Terhi, Jyskä Mikkola Pekka, Oulu Nyman Nino, Joutsa Pakarinen Heidi, Lahti Tanskanen Anne, Vantaa Vihma Mikko, Espoo Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää?

Tapio liinoja tangomarkkinat 2019

Tangomarkkinoilla nähdään yhä useammin jo entuudestaan tunnettuja kasvoja. Tapio Liinoja, Bablo ja Janus Hanski ovat kilpailleet tangomarkkinoilla. IL Seinäjoen Tangomarkkinat viettävät tänä vuonna 30 - vuotisjuhliaan. Juhlavuoden uusien tangokuninkaallisten etsintä on jo alkanut. Esikarsinnat järjestetään 11 paikkakunnalla kiertueella, joka alkaa maaliskuun lopussa Seinäjoelta. Seremoniamestarina toimii tuttuun tapaan vuoden 2008 tangokuningas Jukka Hallikainen. Tangomarkkinoiden taiteellinen johtaja Martti Haapamäki uskoo, että innokkaita hakijoita riittää tälläkin kertaa. – Ei ole mitään merkkejä siitä, että kiinnostus olisi laantumassa. Hakijoiden määrä on vakiintunut noin kolmeensataan. Sen sijaan selvää on se, että hakijoiden taso on noussut. Enää kilpailijat eivät tule kerran kokeilemaan, vaan harjoittelevat systemaattisesti. Yhä useampi hakija on tuttu jo jostakin muusta yhteydestä. Viime vuosina kilpailijoiden joukossa onkin nähty muun muassa näyttelijä Tapio Liinoja ja laulajat Bablo, Yona, Janus Hanski ja Eija Koriseva.

iittala tapio
  • Oho! Tapio Liinoja, Janus Hanski, Heidi Pakarinen ja Eija Koriseva hakevat Tangomarkkinoille - Musiikki - Ilta-Sanomat
  • Tangomarkkinoilla kisaa tänä vuonna tunnettuja nimiä | Yle Uutiset | yle.fi
  • Lasi & Puusepänliike J. Haapala | Yrityksen tiedot - Taloussanomat
  • Myytävät asunnot Keskusta, Jyväskylä: 156 kpl - Etuovi.com
  • Iittala tapio
  • Lomakyl� Onnenvirran Lomaviikot
tapio liinoja tangomarkkinat 2019

Viisi satakuntalaista jatkoon tangokarsinnoissa Viisi satakuntalaista on valittu jatkoon tangomarkkinoiden karsinnoissa. Netissä käytävään äänestykseen ovat selvinneet Marika Haavisto Ulvilasta, Marianne Kankaanmäki Porista, Piia Päivike Raumalta, Sini Tuomisalo Porista ja Kim Willman Porista. Lisäksi kilpailussa nähdään Vampulasta lähtöisin oleva tunnettu näyttelijä ja laulaja Tapio Liinoja. Helsingin Ylioppilastalot täyttävät pyöreitä vuosia Vanha ja Uusi ylioppilastalo täyttävät perjantaina molemmat pyöreitä vuosia. Satavuotias Uusi ylioppilastalo toimii edelleen osakuntakäytössä. 140-vuotias Vanha toimi 1980-luvulla paitsi suosittuna kuppilana, myös mm. Lapinlahden linnut -ryhmän kotipesänä. Saimaannorpan paluu -gaala Lappeenrannassa Saimaannorpan suojelutyön tukemiseksi vietetään tänään gaalailtaa Lappeenrannassa. Tilaisuuden järjestää Saimaan norppaklubi Raija ja Ossi Tuuliaisen säätiön tuella. Kansanmusiikki raikaa Rääkkylässä Kihaus Folk -kansanmusiikkitapahtuma alkaa perjantaina iltapäivällä Rääkkylässä.

Julkaistu 16. 06. 2012 23:17 Tangomarkkinoiden finalistit on nyt valittu. 12 tangon taitajaa nähdään heinäkuussa Seinäjoella. Finalisteista seitsemän on miestä ja viisi on naisia. Finalistit olivat helpottuneita ja hymyileviä jatkopaikan selvittyä.

September 5, 2021