Salla Maarit Markkanen

  1. Keskustan Sallamaarit Markkanen ääniharava Siilinjärvellä | Yle Uutiset | yle.fi
  2. Salla maarit markkanen vs

Liikunta haastaa kroppaa ja tekee mielelle hyvää – lenkkeily, painojen nostelu sekä soutulaite saavat hien irtoamaan. Kun aikaa on, nautin vapaa-ajalla ruoanlaittamisesta ja kukkien sitomisesta – politiikan ja vaikuttamisen vastapainona on ihanaa, kuinka lyhyessä ajassa saa tarvikkeista työllä valmista nopeasti. Onni rakentuu perheeseen ja läheisiin: elämä tapahtuu yhdessä nauraen, jutellen ja touhuten. Lähdin politiikkaan vuonna 2008 Siilinjärven kuntavaaleissa. Sain luottamuksen kuntapäättäjän työhön kunnanvaltuustoon: tuo ura valtuustossa jatkuu edelleen. 2008 syksy myllersi vapaa-aikani muutoinkin uusiksi, kun lähdin Pohjois-Savon Keskustanuorten ja Keskustan järjestötoimintaan mukaan. Vuodet poliittisessa järjestötyössä opettivat politiikan tekemisen sekä onnistumisien, että virheiden ja epäonnistumisienkin kautta. Loin verkostoja, tutustuin ihmisiin ja puolueeseeni sisältä ahkerasti. 2012 sain kutsun Riikka Pakariselta Euroopan parlamenttiin. Huippukokemus Brysselin sykkeeseen EU-instituutioiden pesäkkeeseen.

Keskustan Sallamaarit Markkanen ääniharava Siilinjärvellä | Yle Uutiset | yle.fi

maarit glocer

Keskusta oli Siilinjärven suosituin puolue 26, 2 prosentin äänisaaliilla. Seuraavaksi eniten ääniä keräsivät perussuomalaiset 18, 5 prosentilla ja kokoomus 13, 6 prosentilla. Kunnan ääniharava oli keskustan Sallamaarit Markkanen. Hän keräsi yhteensä 3572 ääntä, joista 1586 tuli Siilinjärveltä. Äänisaalistaan huolimatta Markkanen jäi varasijalle. Sallamaarit Markkasen jälkeen Siilinjärveltä keräsivät eniten ääniä kristillisdemokraattien Sari Essayah 777 äänellä ja kokoomuksen Marko Kilpi 775 äänellä. Siilinjärven äänestysprosentti nousi viime eduskuntavaaleista 71 prosenttiin. Edellisissä vaaleissa kunnan äänestysprosentti oli 69 prosenttia. Siilinjärvellä äänestysinto oli keskimääräistä vaisumpaa. Koko maan äänestysprosentti oli 72 prosenttia. Katso kunnan tulokset eduskuntavaalien tulospalvelusta (siirryt toiseen palveluun). Korjaus klo 12. 49: Sari Essayahin puolueeksi korjattu kristillisdemokraatit. Ehdokas oli virheellisesti kirjattu sitoutumattomaksi. Tilaa Ylen uutiskirjeitä! Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi!

salla maarit markkanen and son

Salla maarit markkanen vs

Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat! Siirry tilaamaan

  • Salla maarit markkanen and sons
  • Onnittelut 6 vuotiaalle tytölle
  • Jennifer sarja
  • Sallamaarit Markkanen - ehdolla eduskuntaan
  • Salla maarit markkanen
  • Hallikainen, Joel : Joel Hallikainen - Elämäni tarina - Levykauppa Äx
  • Salla maarit markkanen and son
  • Markkanen
  • Salla maarit markkanen and toes
  • Keskustan Sallamaarit Markkanen ääniharava Siilinjärvellä | Yle Uutiset | yle.fi

Työskentelimme alue- ja maatalouspolitiikan parissa: äärimmäisen tärkeää lainsäädäntötyötä erityisesti Itä-Suomen kannalta. 2014 eurovaalien jälkeen jatkoin työtä Paavo Väyrysen kanssa. Väyrysen valiokuntatyössä keskiössä olivat kehitystyö ja ulkopolitiikka. Kausi osui ankaraan aikaan, kun Venäjä miehitti Krimin: Euroopan unionilta, rauhanyhteisöltä, vaadittiin tiukkoja toimia arvopoliittisesti. 2015 kävin ensimmäiset eduskuntavaalini. V almistauduin työhön innolla ja intohimolla, mutta työtä en kuitenkaan tehnyt yksin. Sen jos jonkin politiikka on opettanut, että tämä homma, se on joukkuetyötä. Tuolloin SM-liigaksi itsensä nimenneen joukkueen kanssa mentiin pitkin poikin Savo-Karjalaa. Työ oli kovaa ja sitä tehtiin täysillä. Tiimihenki kasvatti itse asiassa tuon joukkueen kampanjaa itseänsäkin suuremmaksi. Tuolla vahvalla joukkuetyöllä saavutettu tulos yllätti, mutta ennen muuta kannusti. Kannusti silloin ja kannustaa edelleen. Lähes 4000 äänestäjän luottamus jätti minuun sykkeen. Ja kun nyt vertaan oloani neljän vuoden takaiseen, voin vain todeta, että palo ja intohimo politiikkaa, vaikuttamista – yhteisten asioiden eteen tehtävää työtä kohtaan on vain vahvistunut.

  1. Elohopea kuumemittari mittausaika
  2. Naudan ulkofileepihvi paisto
  3. Kun yksin illalla ajattelen sinua run run
September 3, 2021