Upea Lihava Elämäni Kausi 6, Upea Lihava Elämäni -Tähti Whitney Thore: ”Olin Ennen Hyvin Onneton” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tervehdys! Olen ihan normaalivartaloinen herrasmies itse ja olen koko ikäni ihaillut ja myös ihastunut tavallisesti joko hoikkiin tai normaaleihin naisiin. Entinen avovaimoni oli suhteemme alkuvaiheessa hoikka, pyöristyi suhteemme aikana ja kun erosimme on jo lihavuuden rajamailla.. Mutta nyt olen omaksikin hämmästyksenikin ihastunut elämäni ensimmäistä kertaa sanalla sanoen lihavaan naiseen, tapailumme ovat jo siinä vaiheessa että seksi on ainakin kohta ajankohtainen, itseasiassa hän on jo vähän ehdotellutkin siihen suuntaan.. ;) Nyt haluaisin kysellä teiltä mahdolliset lihavaa naista/miestä seksiä harrastaneet, mitenkä on kannaattaako? erityisesti miehet ovatko lihavat naiset parempia sängyssä? Ps. viestini kuulostaa suhteellisen provosoivalta ja pyydän nöyrästi anteeksi kömmähtäviä sanakäänteitä..

Kuva Taustakuvat 59844 Syksy-Upea kausi - Tapetenshop.lv

Upea lihava elämäni kausi 6 live

  1. Upea lihava elämäni kausi 6.7
  2. Katsomo suoratoisto
  3. Sinkkulaiva - Kausi 2 - Jakso 6 - video dailymotion
  4. Loimi-Häme - Sinun LähiTapiolasi - LähiTapiola
  5. Upea lihava elämäni kausi 6 mois
  6. Upea kausi, ansaittu tunnustus: Jussi Ahokas on Liigan paras valmentaja

© Toimittanut Sport Content KooKoon Jussi Ahokas on voittanut Liiga-kauden parhaalle valmentajalle myönnettävän Kalevi Numminen -palkinnon. Numminen-palkinnon saa Liigan valmentaja, joka omalla panoksellaan on merkittävimmin vaikuttanut joukkueensa menestykseen. Palkinnon voittaja valitaan jääkiekkotoimittajien äänestyksellä. Ahokas voitti toimittajien äänestyksen ylivoimaisesti. Hän keräsi 47 ykkössijaa ja yhteensä 267 pistettä. Ilveksen Jouko Myrrä ja Lukon Pekka Virta sijoittuivat kärkikolmikossa seuraaville sijoille. Tulokaskautensa Liigassa valmentanut 39-vuotias Ahokas johdatti KooKoon erinomaiseen menestykseen runkosarjassa. Vuonna 2016 Liigaan palannut KooKoo oli sijoittunut edellisillä kausilla sijoille 11, 13, 14 ja 13. Joukkue ei ollut seitsemänvuotisella Liiga-taipaleellaan yltänyt kertaakaan playoffs-otteluihin. Nihkeän alkukauden jälkeen KooKoo löysi voittovireen ja pelasi vahvasti lokakuussa. Loppusyksy toi pienen notkahduksen, mutta joulukuussa KooKoo aloitti Ahokkaan johdolla hurjan nousun kohti Liigan kärkeä: joulukuun puolivälistä alkaen KooKoo pelasi peräti 19 ottelun jakson ilman tappioita varsinaisilla peliajoilla ja voitti 16 ottelua.

Upea lihava elämäni -tähti Whitney Thore: ”Olin ennen hyvin onneton” - Viihde - Ilta-Sanomat

KooKoo sivusi huippujaksollaan Liigan kaikkien aikojen kolmanneksi pisintä pisteputkea. KooKoo varmisti loppukaudella paikkansa kuuden joukossa ja olisi jatkanut kauttaan neljännesfinaaleissa Ilvestä vastaan. Joukkue rikkoi kaudella kaikki seurakohtaiset ennätykset ja kokosi 59 ottelustaan 110 pistettä. 20-vuotisella valmennusurallaan Jussi Ahokas on voittanut SM-mitaleita Bluesin juniori-ikäluokkien päävalmentajana vuosina 2006-13. Tämän jälkeen hän toimi juniorimaajoukkueiden päävalmentajana. Keväällä 2015 Ahokas johdatti Suomen alle 18-vuotiaat MM-hopealle ja vuotta myöhemmin maailmanmestaruuteen. Tammikuussa 2019 hän voitti maailmanmestaruuden Nuorten Leijonien (U20) päävalmentajana. Ahokasta ennen Liigan tulokaspäävalmentajina Kalevi Numminen -palkinnon ovat voittaneet viimeksi Mikko Manner (2018), Jyrki Aho (2012) ja Raimo Summanen (2002). Äänestyksen tulokset: Jussi Ahokas, KooKoo 267 (47-10-2)Jouko Myrrä, Ilves 110 (4-25-15)Pekka Virta, Lukko 102 (6-15-27)Mikko Manner, Kärpät 47 (2-9-10)Antti Pennanen, HPK 10 (1-1-2)Ari-Pekka Selin, Ässät 3 (0-0-3)Tuloksissa yhteispisteet, suluissa ykkössijat (5 pistettä), kakkossijat (3 pistettä) ja kolmossijat (1 piste).

Kirjoittelin helmikuussa My Big Fat Fabulous Life -sarjasta, jossa seurataan 170-kiloista tanssijaa Whitney Thorea. Frii tuo nyt sarjan Suomeen nimellä Upea lihava elämäni, ja sitä voi alkaa seurata perjantaina 14. 8. kello 19. 30. Sarja ei ole erityisen laadukas (mitä nyt halvalla tehdyltä realityltä voi odottaakaan), mutta positiivistä siinä mielestäni on, että siinä nähdään isokokoinen nainen, joka ei pelkää liikkua ja tanssia. Mahtava asenne! Yleisen ja vähän tylsän söhellyksen sekaan on myös ujutettu jonkin verran ajattelemisen arvoista asiaa siitä, miten me itse ja muut suhtaudumme lihavuuteen. Helmikuinen postaukseni sarjasta löytyy täältä.

September 5, 2021