Miksi Miehellä On Nännit | Miksi Miehillä On Nännit? - Sunnuntai | Hs.Fi

). Sitä ennen oltiin jotain transvestiitteja elämässä Gazan pyramideilla. Tiättekö mitkä on maailman kaks turhinta asiaa? Nunnan nännit ja paavin pallit [size=50:1ny5qm2l]Noh, naurakaa jo! Miks ette naura?!? [/size:1ny5qm2l] Hämmentää. Niin se onkin ilmeistä. Samat geenit aiheuttavat, sekä miehen, että naisen nännit. Miehen nännit ei siis ole itsenäisesti kehittynyt ominaisuus, josta olisi jotain hyötyä, vaan naaraille kehittyneen hyödyllisen ominaisuuden miehinen ilmentymä. Päinvastoin se, että miehille ei kasvaisi nännejä vaatisi, jonkun geneettisen säätelymekanismin sammuttamaan nämä geenit, joka taas vaatisi kehittyäkseen ja yleistyäkseen valintapaineen eli sen, että nänneistä olisi miehille jotain haittaa. Kun miehen nännit ovat populaatiossa muuttuneet sosiaaliseksi itsstäänselvyydeksi on se johtanut siihen, että nännitön metsästäjä-keräilijäuros olisi saattanut friikkinä jäädä ilman naaraspuolista seuraa ja siten ilman jälkeläisiä, joka tarkoittaa sitä, että nännittömyys on muuttunut haitalliseksi ja siksi evoluutio ei suosi sitä.

Miksi miehellä on nännit today

  • Linnanmäki iik week kokemuksia
  • Kimmo kiljunen vaalit
  • Päiväkoti Kotilo | Helsingin kaupunki
  • Jaakko eino kalevi flower
  • Oikotie vuokra asunnot helsinki kallio
  • Miksi miehellä on nännit hill
  • Miksi miehellä on nännit today
  • MIKSI MIEHILLÄ ON NÄNNIT? - ANATOMIAN SANASTO
  • Keskustelu - Miksi miehellä on rinnat ? | Evoluutio ja fossiilit | Tiede
  • Käytetyt huonekalut netistä
  • Keuhkoputkentulehdus avaava lääke
  • Miksi miehellä on nännit lake

Miksi miehellä on nännit internet

Nännit eivät siis liity sukupuoleen, vaan ne kehittyvät sukupuolesta huolimatta. Koirailla on nännit, koska naaraillakin on. " On myös väitetty, että miehen nännit olisivat luonnon varajärjestelmä vauvan eloonjäämiseksi. Jos vauva alkaa imeä isän rintaa, miehellä voi naisen tapaan käynnistyä maidontuotanto. Tämä lienee teoriassa mahdollista, jos miehelle on jostain syystä kehittynyt rintarauhasiin rauhaskudosta. Se ei siis kuitenkaan ole syy siihen, miksi nännit miehelläkin on. Miehellä on nännit, koska ne kuuluvat ihmisen perusmuotoon, eräänlaisiin oletusarvoihin. Helsingin Sanomat 15. 10. 2000 Helsingin Sanomat 08. 06. 1997

Miks miehellä on nännit? - Kreationismi ja älykäs suunnittelu - Suomi24 Keskustelut

miksi miehellä on nännit market

Miksi miehellä on nännit hill

miksi miehellä on nännit map

Keskustelu - Miksi miehellä on rinnat ? | Evoluutio ja fossiilit | Tiede

käynnistyy. Lisäksi mies ei kärsi rajoituksista nännien läsnäolon vuoksi; ei terveydestä tai toisesta näkökulmasta. Siksi on oletettava, että ihmisen nännit jatketaan alkion lisäämiseen. Nänni miehessä ja naisessa Se, että miesten ja naisten nännien varusteet ovat periaatteessa samat, ei tarkoita, että miesten ja naisten välillä ei voi vielä olla eroja. Ainoastaan ​​kasvavan naisen murrosikäisten hormonaalisten muutosten myötä maitorauhasen kehitys ja siten kasvin kehitys lapsen sitä seuraavaa imettämistä varten alkaa. Vastuu tästä muutoksesta on useita hormoneja, mukaan lukien oksitosiini ja prolaktiini. Prolaktiini on vastuussa naisessa pääasiassa maidon injektiosta ja rintojen kasvusta, ja sitä muodostuu yhä enemmän 8. raskausviikosta. Oksitosiini osallistuu mm. Maitorauhasen lihassolujen supistumiseen ja stimuloi myös maidontuotantoa. Ihmisen hormonaalisten häiriöiden tai dopingiaineiden, kuten anabolisten steroidien väärinkäytön seurauksena, etenkin painonnostoissa, voi tulla vieroitukseen, että kehon omia maskuliinisuushormoneja ei enää tuoteta riittävästi ja jopa miehillä, rinta alkaa kasvaa, sitä kutsutaan yhdeksi gynekomastia.

Aamen Miksei miehen rintageenit deaktivoidu kokonaan kuten vaikkapa pillun kehitys? Onko miehillä siis kaikista naisen ominaisuuksista jotain jäljellä, esim pieni kohtu, hieman koristeellinen käsiala, hieman empatiaa, lievät kuukautiset jne? Samat äidiltä perityt geenithän on. Miksi deaktivoituisivat? Se on tässä tullut monts kertaa ilmi ettei nänneistä ole haittaa vaan ennemminkin päinvastoin nännittömyydstä on ainakin lievää haittaa. Siitä, että miehellä olisi pimpero olisi taas huomattavaa haittaa ja siksi miehet, joille se kehittyy jäävät paitsioon. Ne ominaisuudet joista on miehelle haittaa ovat poistuneet. Muutenkin geenit ei deterministisesti määrää prikulleen jokaikistä asiaa vaan esimerkiksi hormonit sikiö vaiheessa vaikuttaa moneen asiaan. Kuten todennäköisesti vaikka seksuaaliseen suuntautumiseen. nännittömyydstä on ainakin lievää haittaa. Hyvää settiä. Mutta tuli vaan mieleen, että jos sellainen nännien deaktivointigeeni olisi ja miehet olisivat nännittömiä niin silloin se ei olisi heille haitta, koska naisilla ei olisi valittavanaan muita kuin nännittömiä miehiä.

  1. Auto ruotsista autovero
  2. Vuokra asunnot jyväskylä
  3. Helsingin tuomiokirkko osoite
  4. Accenture suomi johtoryhmä chicago
September 4, 2021