Keski Suomen Koneistamo

12. 2019 Yhteystiedot Käyntiosoite PYKÄLISTÖNTIE 1, 40320 JYVÄSKYLÄ +358143381600 Nettisivu Keski-Suomen Koneistamo Oy on osakeyhtiö, jonka päätoimiala on muualla luokittelematon erikoiskoneiden valmistus. 454519 euroa. Vuonna 2018 liikevaihto oli 436061 euroa. Liikevaihdon muutos edellisvuoteen verrattuna oli +4%. Tilikauden tulos vuonna 2019 oli -25009 euroa. Kotipaikka yrityksellä on Jyväskylä ja käyntiosoite PYKÄLISTÖNTIE 1, 40320 JYVÄSKYLÄ. Yrityksen toimitusjohtaja on Pasi Ojala. Keski-Suomen Koneistamo Oy käyttää y-tunnusta 0656327-7. Kotisivut ovat nähtävillä osoitteessa. Yrityksellä on seuraavat sosiaalisen median profiilit: Facebook. Yrityksellä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla.

Koneistamo keski-suomi

suomen kartat

Yritykset, joilla on samankaltaisia tuotteita ja palveluita sekä yksityiskohtaisemmat tiedot Tilinpäätös 201706 Kuukausia katsauksessa: 12 Liikevaihto: 440 Rahoituskulut: 4 Tulos ennen satunnaisia eriä: 52 Taseen loppusumma: 581 Vaihtuvat vastaavat: 1 Lyhytaikaiset velat: 95 Oma pääoma: 344 Osakepääoma: 67 Henkilöstö­määrä: 6 Tunnuslukuja Vakavaraisuus: 59, 2% Liikevaihto per henkilö: 73 Kannattavuus: 11, 8% Oman pääoman tuotto (ROE): 15, 1% Maksuvalmius: 1, 1% Kokonaispääoman tuotto (ROA): 9, 6%

Oikotie Työpaikat - Avoimet työpaikat, löydä seuraava työpaikkasi

keski suomen koneistamo oy

Tutustu yrityksen Keski-Suomen Koneistamo Oy tietoihin Oikotiellä Takaisin Perustiedot Puhelin 0143381600 Käyntiosoite Pykälistöntie 1, 40320, Y-tunnus 0656327-7 www-osoite Lisätiedot Kotipaikka Jyväskylä Yritysmuoto Osakeyhtiö Toimiala Muualla luokittelematon erikoiskoneiden valmistus Postiosoite Pykälistöntie 1, 40320, Jyväskylä Kaupparekisteripvm 5. 5. 1987 Lähde: Asiakastieto Oy Työpaikat - Keski-Suomen Koneistamo Oy Raportit Tarkemmat maksulliset raportit tuottaa Asiakastieto. Alla oleva linkki vie Asiakastiedon palveluun. Samankaltaisia yrityksiä

toiminnan onnistumisen arviointiin, strategiseen suunnitteluun, yrityksen sukupolvenvaihdoksessa tarvittavaan arvon määritykseen, yrityskauppojen suunnitteluun sekä kiinnostavien sijoituskohteiden arviointiin. Raportti koostetaan analysoimalla ja jalostamalla suurta ja ajantasaista yritystietokantaa. 549, 00 € Selvitä onko yrityksen luottotiedoissa maksuhäiriömerkintöjä. Yritysten maksuhäiriötiedot ovat oleellinen osa yrityksen taustatietoja ja ne kannattaa tarkastaa aina, kun suunnittelet tai teet yhteistyötä yrityksen kanssa. Luottotietojen tarkastuksesta ei jää merkintöjä rekisteriin, eikä tarkastamiseen tarvitse määrittää erityistä syytä. 6, 79 € Virallinen ja reaaliaikainen Patentti- ja rekisterihallituksen kaupparekisteriote. Sisältää yritystä koskevat, viralliset kaupparekisteriin merkityt tiedot. Katso mm. aputoiminimet, hallituksen jäsenet ja kuka saa edustaa hallitusta sekä milloin yhtiöjärjestystä on muutettu viimeksi. Tarkista yrityksen toiminnassa olevien voimassaolevat henkilötiedot.

Keski suomen koneistamo oy

Keski-Suomen Konehuolto Oy Vaajakoski Keski-Suomen Konehuolto Oy - YouTube

keski-suomen koneistamo kokemuksia

Yhteystiedot Moottorikorjaukset ja moottorikoneistukset sekä niihin liittyvät varaosat. Keski-Suomen Koneistamo Oy on vuonna 1987 perustettu lastuavaan työstöön erikoistunut vahvan osaamisen konepaja. Toimialaamme ovat teollisuuden ja kunnossapidon metallialihankintatyöt, dynaamiset tasapainotukset, termiset pinnoitukset ja kuljetuskaluston moottorikoneistukset. Teemme autopuolen moottorikoneistuksia, raskaan kaluston koneistuksia sekä moottoripyörien koneistuksia. Olemme erikoistuneet tasapainotuksiin ja teemme kardaanien, nivelakseleiden, kampiakseleiden sekä erilaisten puhaltimien tasapainotuksia. Yrityksemme vahvuuksia ovat monipuolisen osaamisen omaava henkilökunta, joustava ja yksilöllinen palvelu sekä valmius reagoida nopeasti asiakkaidemme tarpeisiin. Avainkriteerit ovat laatu, toimitusvarmuus, joustavuus ja asiakaslähtöinen palvelu. Kauttamme saat myös alihankintatyöt. Ota yhteyttä – Puhumme sinun kieltäsi! Keski-Suomen Koneistamo Oy sijaitsee Pykälistöntie 1. Seuraavassa tarjotaan: Metalleja.

Keski-Suomen Koneistamo Oy | 0656327-7 | Yritystiedot | Taloustutka

Raportissa on lisäksi toiminimenkirjoittajat ja tilinpäätöstiedot viideltä viimeiseltä vuodelta ja vertailu toimialaan. Katso esimerkkiraportti > Yritystiedot toimittaa HINTA 41, 98 € (Sis. ALV) Taloustiedot Tiivis katsaus yrityksen virallisiin tilinpäätöstietoihin viimeisen kuuden vuoden ajalta. Tutustu sinua kiinnostavan yrityksen tuloslaskelmaan, taseeseen ja tunnuslukuihin. Tunnuslukutiivistelmästä näet yhdellä silmäyksellä tärkeät tunnusluvut. Mukana myös vertailu toimialaan ja tilintarkastuslauseke. 12, 91 € Valitse raportti Arvoraportti Uusi Luottotiedot Kaupparekisteri­ote Yhtiöjärjestys Myyjän raportti Maksukykymittari Yritystietojen tarkastusraportti Oikea tieto yrityksen arvosta auttaa tekemään hyviä päätöksiä. Arvoraportissa yritykselle määritetään euromääräinen arvo. Laajassa raportissa esitellään ja käydään tarkasti läpi tunnusluvut, laskukaavat ja viimeisimmät tilinpäätökset. Raportin tulkintaa helpottaa numeeristen arvojen rinnalla oleva selkeä grafiikka. Arvoraportti on kustannustehokas ja puolueeton työkalu mm.

  1. Suomen kieli
  2. Vapaat asunnot kerava 2017
  3. Keski suomen koneistus
  4. Keski-Suomen Koneistamo Oy | Yrityksen tiedot - Taloussanomat
September 2, 2021