Ylempi Korkeakoulututkinto Turku, Ylempi Amk-Tutkinto - Yamk - Ammattikorkeakoulu - Opintopolku

  1. Ylempi korkeakoulututkinto turku remix
  2. Amk ylempi korkeakoulututkinto turku
  3. Ylempi korkeakoulututkinto turks and caicos

Turun AMK:n kevään yhteishaku insinööri (ylempi AMK) koulutuksiin on auki 18. 3. –1. 4. 2020 Master School tarjoaa joustavat opiskelumahdollisuudet moniammatillisessa yhteisössä Turun AMK:n Master Schoolissa opiskelet ylemmän korkeakoulututkinnon joustavasti työn ohessa, mistä päin Suomea tahansa. Opiskelu on käytännönläheistä ja perinteistä luentopainotteista opiskelua on vähän. Oppiminen tapahtuu erilaisten oppimis- ja kehittämistehtävien kautta. Lähiopetusta on keskimäärin kaksi päivää kuukaudessa. Lähiopetuksen lisäksi opiskelu koostuu verkko-opinnoista, itsenäisestä työskentelystä ja erilaisista ryhmä- ja projektitöistä. Master-koulutukseen voit hakea, kun sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, esim. insinööri (AMK) -tutkinto, tai soveltuva ammatillisen korkea-asteen tai opistoinsinööritutkinto. Lisäksi edellytetään kahden vuoden työkokemusta, kts. tarkemmat hakukelpoisuus- ja pohjakoulutusvaatimukset Turun AMK:n kevään yhteishaku insinööri (ylempi AMK) koulutuksiin on 18. 2020, Turun ammattikorkeakoulussa hakukohteina ovat seuraavat koulutukset (suluissa aloituspaikat): Insinööri (ylempi AMK), teknologiaosaamisen johtaminen (20) Insinööri (ylempi AMK), hajautettu energiantuotanto (20) Insinööri (ylempi AMK), rakentaminen (20) Insinööri (ylempi AMK), terveysteknologia (10) Insinööri (ylempi AMK), tutkimusryhmäopinnot (jatkuva haku)

Ylempi korkeakoulututkinto turku remix

Jäseniksi voivat liittyä kaikki Turun AMK:ssa tutkinnon suorittaneet tai henkilöt, jotka työskentelevät tai ovat työskennelleet ammattikorkeakoulussa tai opiskelijakunnassa.

Amk ylempi korkeakoulututkinto turku

17. klo 15 ja kevään 2. yhteishaussa (suomenkieliset koulutukset) viim. 22. klo 15. Tutustu tarkemmin hakuohjeisiin. Tulevat yhteishaut vuonna 2020 2. - 16. 9. 2020 syksyn yhteishaku Syksyn 2020 koulutustarjonnan löydät alta tutkintohausta sekä Opintopolusta. Tarkempia hakuohjeita ym. päivitetään kesän 2020 aikana. Kakkosten päivän 13. 2020 videotallenteet Tapahtuman esitysten videotallenteet ovat nyt katsottavissa YouTubessa. Lue lisää tapahtumasta: Kakkosten päivä 2020 Alla olevasta hausta löydät kaikki Turun AMK:n yhteis- ja erillishauissa mukana olevat AMK- tai Master- eli ylempään AMK-tutkintoon johtavat koulutukset. Voit etsiä itsellesi sopivan koulutuksen rajaamalla hakua.

Turun ammattikorkeakoulu Perustettu va. 1992 Hallintomuoto Osakeyhtiö Rehtori Vesa Taatila Toimipaikat Turku, Salo Toimitilat Joukahaisenkatu 3, Turku Opiskelijamäärä n. 9600 Kotisivu [3] Turun AMK:n Lemminkäisenkadun toimipiste Turussa. Turun Kupittaan kampuksen ICT-city Turun AMK:n Salon toimipiste Salo IoT Campuksella Medisiina D Kupittaan kampuksella, yliopistollisen keskussairaalan tuntumassa Turussa. Turun ammattikorkeakoulu (lyh. Turun AMK, ruots. Åbo yrkeshögskola) toimii Varsinais-Suomessa ja on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK aloitti toimintansa Turun väliaikaisena teknillisenä ammattikorkeakouluna syksyllä 1992. Vuonna 1830 perustettu Turun piirustuskoulu on nykyisin osa Turun AMK:n Taideakatemiaa. Turun AMK:n Taideakatemia toimii Linnankadun taidekampuksella Nykyisin Turun ammattikorkeakoulu toimii kahdella paikkakunnalla ja tarjoaa opetusta neljällä eri koulutusalalla. Opiskelijoita tutkintoon johtavassa koulutuksessa on noin 9 600 ja päätoimista henkilökuntaa noin 700.

Ylempi korkeakoulututkinto turks and caicos

Insinööri (ylempi AMK) -tutkinnon laajuus on 60 op ja työn ohessa suoritettuna koulutuksen suunniteltu kesto on 1, 5 vuotta. Opinnot sisältävät syventäviä ammattiopintoja 20 op, vapaasti valittavia opintoja 10 op sekä 30 op laajuisen opinnäytetyön. Syventävät opinnot koostuvat menetelmäopinnoista sekä aiempia opintoja laajentavista ammatillisista opinnoista, joista pääosa suoritetaan henkilökohtaisen oppimissuunnitelman mukaisesti tutkimusryhmän toimintaympäristössä. Vapaasti valittavilla opinnoilla voit laajentaa osaamistasi sisällyttämällä opintoja omasta tai muista koulutuksista tai muiden korkeakoulujen tarjonnasta. Keskeinen osa Master-opintoja on opinnäytetyö, joka toteutetaan normaalisti tutkimusryhmän hankkeissa, mutta se voidaan toteuttaa myös työelämän toimintaympäristössä. Opinnäytetyössä korostuu työelämän, työn tai työyhteisön kehittäminen sekä valmius itsenäiseen vaativaan asiantuntijatyöhön. Sinä luot tulevaisuutta: Master Schoolista valmistuu työelämän kehittäjiä ja uudistajia Turun AMK:n Master Schoolista valmistuttuasi olet kehittänyt työelämää opinnäytetyösi avulla, laajentanut verkostojasi niin kansallisesti kuin kansainvälisesti ja saanut työkalut omalla työuralla etenemiseen sekä oman asiantuntijuuden kehittämiseen.

Tutkinnot – Turun ammattikorkeakoulu Mistä sinä haaveilet? Meillä ammatilliset haaveet muuttuvat todeksi. Voit opiskella AMK- tai YAMK-tutkinnon yli 70 eri koulutuksessa. Meillä voit opiskella AMK- tai Master-tutkinnon yli 70 eri koulutuksessa. Opiskelemaan haetaan yhteishaussa. Päättyneet yhteishaut: opiskelijavalinnat käynnissä 8. 1. –22. 2020 yhteishaku englanninkielisiin Bachelor- ja Master-koulutuksiin 18. 3. - 1. 4. 2020 yhteishaku suomenkielisiin AMK- ja Master-koulutuksiin. AMK-valintakokeen toinen vaihe 23. -25. 6. Kutsut AMK-valintakokeen toiseen vaiheeseen on lähetetty. Omat pisteesi näet hakemusnumeron perusteella -sivustolta. Lue lisää: AMK-valintakokeen toisen vaiheen kutsut lähetetty Opiskelijavalinnan tuloksia on julkistettu kevään mittaan niiden valmistuttua. Seuraa tilannetta Hakuohjeet-sivulla. Kaikki tulokset julkaistaan viimeistään 15. 7. (huom. muuttunut päivämäärä). Opiskelupaikan vastaanottamisen ajankohdat ovat muuttuneet poikkeustilanteesta johtuen: kevään 1. yhteishaussa (englanninkieliset koulutukset) opiskelupaikka tulee ottaa vastaan viim.

  1. Amk ylempi korkeakoulututkinto turku
  2. Ylempi korkeakoulututkinto turku live
  3. Hotellit turku
  4. Ylempi ammattikorkeakoulututkinto turku
  5. Ylempi korkeakoulututkinto turku lyrics
  6. Martti Ahtisaari
  7. K rauta lielahti aukioloajat sub
  8. Ylempi korkeakoulututkinto turku remix

Työn ohessa suoritettava projektijohtamisen Master-koulutus antaa mahdollisuuden kehittyä projektiammattilaiseksi syvää asiantuntemusta vaativissa, johtamiseen ja kehittämiseen liittyvissä tehtävissä. Opiskelija saa erinomaiset eväät projektijohtamiseen ja osaamisen soveltamiseen liiketoiminnassa ja erilaisissa organisaatioissa. Projektijohtamisen koulutus on osa Turun AMK:n Master Schoolia ja sen Leadership Excellence -polun koulutustarjontaa. Koulutuksesta valmistut tradenomi (ylempi AMK) -tutkintoon. Tradenomi (ylempi AMK) -tutkinto on Master-tasoa eli ylempi korkeakoulututkinto, joka vastaa osaamistasoltaan yliopistossa suoritettavaa maisteri tai DI-tutkintoa ja antaa saman pätevyyden esimerkiksi julkiseen virkaan. Koulutus on suunnattu työelämässä pätevöityneille osaajille. Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, esim. liiketalouden AMK-tutkinto tai insinööri (AMK) -tutkinto, tai vastaava ammatillisen korkea-asteen tai opistoasteen tutkinto. Lisäksi edellytetään kahden vuoden työkokemusta.

  1. Kuinka monta päivää on vuodessa
  2. Käytetty esteetön taksi
  3. Olohuone ravintola munkkivuori
  4. Alzheimerin tauti hoito
  5. Osa-aikatyö vuosiloman pitäminen
September 5, 2021