Särkänniemi Ravintola Näsinneula

SÄRKÄNNIEMEN ELÄMYSPUISTON KOHTEET PLANETAARIO Planetaarion kuvamaailma ympäröi katsojan eri puolilta ja antaa enemmän ulottuvuuksia visuaalisille elämyksille. Särkänniemen Planetaarion multimediataivaalla uusiutuvat ohjelmat joka vuosi. 139 katsojapaikan omaava Planetaario soveltuu myös musiikki- ja teatteriesityksiin sekä kokousten ja seminaarien järjestämiseen. DELFINAARIO Delfinaariossa voi seurata näytöksiä, joissa pääosassa on iloinen pullonkuonodelfiinien lauma. Veera, Delfi, Leevi ja Eevertti odottavat yleisöä huimine temppuineen. Vauhdikkaiden esitysten lomassa huomaat oppivasi paljon uutta ja erikoista kiehtovan nisäkkään elämästä merenalaisessa maailmassa. AKVAARIO Muuhun meren elämään voi tutustua Akvaariossa, jossa voit valita oman suosikkisi yli 200 kala- ja vesieläinlajista, jotka ovat kotoisin maailman eri kolkissa sijaitsevista meristä ja järvistä. Suosikkeihin kuuluvat muun muassa piraijat ja iguaanit. Akvaariossa pääsee kokemaan myös oikean trooppisen ukkosmyrskyn. Lajivalikoimat uusiutuvat joka vuosi.

Tampereen nähtävyyksiä

Sijainti: Laiturikatu 13 33230 TAMPERE Takaisin toimipaikan tietoihin Kartta näyttää missä Tampereen Särkänniemi Oy - Ravintola Näsinneula sijaitsee. Karttaa voi lähentää ja loitontaa vasemmassa yläkulmassa olevilla painikkeilla ja liikuttaa hiirellä raahaamalla. Sijaintitiedon tarjoaa Affecto ja alueen kartan voi ostaa -palvelusta.

Terassiravintola Neulasessa grillataan taas - Särkänniemi

Anna melonnan viedä mennessään. Koe – ihastu ja nauti! Nauti melonnasta ja isosta vesistöstä yksin, perheen, ystävien tai vaikkapa työporukan kanssa. Melonta on oiva tapa rentoutua. Jos haluat vuokrata melontaan sopivia välineitä, kaipaat opastusta tai vaikkapa ohjattua retkeä, paikalliset yrittäjät voivat auttaa sinua. Längelmäveden isossa vesistössä riittää melottavaa kaiken tasoisille melojille. Vaativille melojille Kopsamon melontareitti tulee juuri Solaniemen kohdalle Längelmävettä. Melonta on hyvä ohjelma esim. syntymäpäiville ja polttareihin. Längelmävedellä voit kalastaa omatoimisesti tai käyttää kalastusmatkailuyrityksen palveluita. Längelmäveden Venematkat on paikallinen yritys, joka järjestää erilaisia venematkoja Längelmävedellä. Heillä on myös välineet heittokalastukseen ja ongintaan, joten meillä ollessasi sinun ei tarvitse välttämättä omistaa omia välineitä nauttiaksesi veneilystä ja kalastuksesta. Luontopolku Lomakylä Solaniemessä Solaniemessä on oma luontopolku ja retkeilyyn ja ulkoiluun.

  1. Darth vader figuuri
  2. Ravintola Näsinneula – illallislahjakortti
  3. Aktiviteetit mökillä - Tekemistä mökillä - Pirkanmaa- Tampere - Lomakylä Solaniemi
  4. Linnunlahden päiväkoti joensuu
  5. Helsingin parhaat picnic paikat
  6. Missä olet pikkuinen?: Sekaisin
  1. Metro tukku helsinki.fi
  2. Totuus harry quebertin tapauksesta tv
  3. Herlin itämeri säätiö
  4. Huawei p30 lite suojakuoret manual
  5. Rajaton joulu cd free
September 3, 2021