Samsung Xcover 4 Kokemuksia

  1. Samsung xcover 4 kokemuksia mobile
  2. Samsung xcover 4 kokemuksia 2017
  3. Tilaajille
  4. Samsung xcover 4 kokemuksia 5

Samsung Galaxy Xcover 4S on varustettu isolla 5" näytöllä. Samsung julkaisi uuden, vaativaan käyttöön tarkoitetun Xcover 4S -mallinsa kesän kynnyksellä ja laite on nyt tilattavissa myös meidän verkkokaupasta. Ulkoisesti Xcover 4S on paljolti edeltäjänsä kaltainen, mutta muutoksiakin on tapahtunut. Pureudutaan seuraavaksi siihen, mitä uutta Samsung on tuonut tähän malliin ja millainen laite on oikein kyseessä. Iskuja, vettä ja hankalia sääoloja – ei hätää, Xcover kestää Xcoverit on tunnettuja vankkatekoisesta rakenteestaan ja siitä että ne kestävät hankalammissakin olosuhteissa. Niin myös tämä. Puhelimella on IP68—luokitus ja sen on luvattu selviytyvän 1, 5 metrin syvyydessä jopa 30 minuutin ajan. Rakenne on suunniteltu kestämään iskuja, tärinää, likaa, hiekkaa ja lämpötilan vaihteluita. Ulkoreuna on osittain suojattu kumireunalla, joka suojaa laitetta kolhuilta. Xcover 4S onkin saanut US Military Standard MIL-STD 810G -sertifioinnin, joka on Yhdysvaltain armeijan kehittämä testiohjelma.

Samsung xcover 4 kokemuksia mobile

  • Samsung xcover 4 kokemuksia 2017
  • Tilaajille
  • Samsung xcover 4 kokemuksia pro
  • Samsung xcover 4 kokemuksia 1
  • Häiriöt tv lähetyksissä

Samsung xcover 4 kokemuksia 2017

0 IP-luokitus: IP68 Akku: vaihdettava Li-Ion (2800 mAh). Puheaika jopa 23 tuntia, internet-selailu jopa 14 tuntia, muusiikintoisto jopa 59 tuntia. Mitat: 146, 2 x 73, 3 x 9, 7, paino 172 g 3, 5 mm kuulokeliitäntä Huom! Käyttää Micro-SIM -korttia

Samsung Galaxy Xcover 4 Android Kumi + muovi 5, 0" IPS LCD -näyttö 13 Mpiks. kamera Samsung Exynos 7570 Quad -piiri 2800 mAh akku Katso kaikki tiedot Älypuhelimet Android Samsung Galaxy Xcover 4 tulee Suomeen – näin se eroaa edeltäjästään ke 8. 3. 2017, klo 18:44 | Janne Laakso 2 Samsung esitteli taannoin uusimman mallin suosittujen Xcover-puhelimien sarjaan, kun Galaxy Xcover 4 näki päivänvalon. Sen edeltäjä Xcover 3 on Suomessa viihtynyt myydyimpien puhelimien … Lue lisää Älypuhelimet Tuotejulkistukset Samsung tuo myyntiin uuden kestävän älypuhelimen – Galaxy Xcover 4 Suomessa 299 euroa ke 8. 2017, klo 16:13 | Markus Lehtiniitty Samsung tuo uuden kestävän Galaxy Xcover 4:n myyntiin myös Suomessa. Puhelin tulee saataville 13. huhtikuuta alkaen 299 euron hintaan. Aiemmat Xcover-puhelimet ovat osoittautuneet suosituiksi … Lue lisää Älypuhelimet Android Tuotejulkistukset Keskivertoa kestävämpi älypuhelin – Samsung esitteli jatkajan suositulle Galaxy Xcover -sarjalle ke 1. 2017, klo 17:48 | Janne Laakso Samsung on esitellyt uusimman mallin sen suosittuun Galaxy Xcover -puhelimien sarjaan.

Tilaajille

Galaxy Xcover 4 saapuu Eurooppaan huhtikuussa ja asettuu alle 300 euron hintaluokkaan. … Lue lisää Älypuhelimet Huhut Samsungin uusi kestävä puhelin tulee 4, 8 tuuman näytöllä ja 13 megapikselin kameralla to 16. 2. 2017, klo 13:01 | Markus Lehtiniitty Samsungin kestävien puhelinten Xcover-sarja saa todennäköisesti pian jatkoa uudella älypuhelimella. Nyt odotetusta Galaxy Xcover 4:stä on paljastunut lisätietoja, sillä puhelin mallikoodilla SM-G390F on ilmestynyt … Lue lisää Samsungin suosittu kestävä puhelin saa pian seuraajan? Tämä voi olla Galaxy Xcover 4 ke 15. 2017, klo 10:11 | Markus Lehtiniitty 1 Samsungin Galaxy Xcover -puhelimet ovat olleet suosittuja, sillä niissä on melko kompaktissa koossa ollut tarjolla kestävyyttä vettä, mutta myös tavallista älypuhelinta enemmän iskuja vastaan. Lähetä uutisvinkki Seuraa tä sosiaalisessa mediassa Mobiili Seuraa käyttäjää @MobiiliFi Tilaa uutiskirje Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Toimitamme uutiskirjeessämme päivittäin yhteenvedon tuoreimmista mobiilimaailman uutisista ja tapahtumista.

Samsung Galaxy Xcover 4S -Android-puhelin Dual-SIM, 32 Gt, musta – Android – Puhelimet – Puhelimet – Hyppää sisältöön Puhelimet Puhelimet Android Tuote 79401 78% suosittelee 18 arvostelua 4 kysymystä Tuotteen laatu 4, 3 Vastinetta rahalle 4, 1 Käyttömukavuus 4, 1 Tuote-esittely Kestävä puhelin vaativiin olosuhteisiin. Tunnetun Galaxy Xcover 4 -mallin päivitetty uutuus Galaxy Xсover 4S. Se on vankkatekoinen puhelin, jossa on suuri viiden tuuman HD-näyttö. Puhelimella on IP68-luokitus, joten se selviytyy veden alla 1, 5 metrin syvyydessä 30 minuutin ajan. Työntekoa helpottava muotoilu Xcover-mallit ovat luotu hankaliin olosuhteisiin. Sen kestävä rakenne on suunniteltu kestämään iskuja, lämpötilan vaihteluita ja hankalia sääoloja. Puhelimessa on fyysiset valikko-, koti- ja takaisinpainikkeet, sekä ohjelmoitava sivupainike, joten sitä voi käyttää myös käsineet kädessä. Nopea ja edistynyt kamera. Kameran saa nopeasti avattua painamalla kaksi kertaa koti-painiketta. Kuvia ja videoita saa taltioitua jo valmiiksi suureen 32 Gt sisäiseen muistiin, mutta tarvittaessa voit muistikortilla laajentaa jopa 512 Gt asti.

Samsung xcover 4 kokemuksia 5

samsung xcover 4 kokemuksia 2 samsung xcover 4 kokemuksia samsung xcover 4 kokemuksia pro
September 5, 2021