Kirurginen Sairaala Yhteystiedot

  1. Kirurginen sairaala yhteystiedot today
  2. Kirurginen sairaala yhteystiedot hot

Ja olin todella loukkaantunut tälle henkilölle joka oli loukannut minua ja muita potilaita olemalla täysin epäkypsä ja asiaton. Toivuttuani ja päästessäni kotiin olisin tahtonut kysyä tältä vastaanoton työntekijältä, mitä tein ansaitakseni tuollaista kohtelua. Harmikseni en saanut tilannetta selvitettyä sillä hänen työvuoronsa oli jo päättynyt. Tällainen tiuskiminen ja epäasiallinen käytös ei palvele ketään. Ei itse tiuskijaa, eikä varsinkaan potilaita.

Kirurginen sairaala yhteystiedot today

Hoitohenkilökunnan osaaminen oli huippuluokkaa. Siitä minulla ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa. Kiitos siitä. Sen sijaan vastaanoton työntekijä oli kohtuuttoman epäreilu potilaille ja vaikutti siltä, että työ on hänelle tuskaista aivan liian raskasta. Hän tiuski aivan syyttä ihmisille jotka kysyivät häneltä reittiä oikeaan paikkaan jne.. Eräs vanhempi herrasmies erehtyi kysymään häneltä tietä EKG-huoneeseen. Sai vastaukseksi "lukeeko otsassani sydänasiat" ja "siellä on seinät täynnä ohjeita joista nämä käy ilmi" Itse kärsin kipeästä korvatulehduksesta, sekä olin viimeisilläni raskaana. Täytin aulassa poliklinikan esitietolomaketta, ja yhtääkkiä minulle tuli todella heikko olo ja olin pyörtymäisilläni. Pyysin apua vastaanoton työntekijältä ja tuomaan minulle vettä. Hän tokaisi minulle "vettä saa tuolta käytävän päästä". Olin liikuntakyvytön ja sain lopulta kerättyä voimia pyytää laitoshuoltajalta apua. Hän hälyytti sairaanhoitajat hakemaan minua ja haki minulla vettä. Olin pyörtynyt ja oksensin ja oloni oli kaikinpuolin inhottava.

Silmä-korvasairaalassa toimivalla korva-, nenä- ja kurkkutautien linjalla on polikliinista toimintaa eri hoito- ja tutkimusyksiköissä, sekä vuodeosasto, jolla hoidetaan erikoisalan leikkaus- ja toimenpidepotilaita. Leikkaustoiminta on pääosin päiväkirurgista, jolloin potilaat kotiutuvat yleensä toimenpidepäivän aikana.

Kirurginen sairaala yhteystiedot hot

kirurginen sairaala yhteystiedot
  1. S bonus ylijäämänpalautus 2015 cpanel
  2. Kirurginen sairaala helsinki yhteystiedot
  3. Kirurginen sairaala yhteystiedot hot
  4. Kirurginen sairaala yhteystiedot mp3
  5. Kirurginen sairaala yhteystiedot today
  6. Tyksin kirurginen sairaala sulkeutuu työtaistelun ajaksi

Kirurginen sairaala Instagramissa • Kuvat ja videot

September 6, 2021